Vrijwilligers

Voor de Zomerkampen zijn wij elk jaar hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om kinderen de vakantie van hun leven te geven. Meedraaien als vrijwilliger op een zomerkamp is méér dan vrijwilligerswerk… het is ook voor de vrijwilligers een geweldige ervaring!

Ben je minimaal 17 jaar (of word je dit jaar 17) en heb jij ook zin om mee te helpen in zo’n geweldige kampweek? Dan kun je je nu inschrijven als vrijwilliger!

Lees de informatie voor vrijwilligers

Als het jou leuk lijkt om vrijwilliger te worden op de Zomerkampen, lees dan vooral de informatie over de verschillende kampen en functies. Zo kun je het beste bepalen welk soort kamp en welke functie het beste bij je past. Ook de procedure van aanname bevat belangrijke informatie over het aanmeldtraject voor vrijwilligers en het vervolg.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de functies op Zoka, de organisatie van een zomerkamp en de procedure van aanname, lees dan ook eens de informatie in ons vrijwilligersboekje. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens staan op de contactpagina.

Informatieboekje voor vrijwilligers

 

Foto maandag (2)