Vacatures

Stichting Zomerkampen Breda zet zich al jaren in voor kinderen in regio Breda en omstreken, om hen een ontzettend leuke kampweek te bezorgen gedurende de eerste drie weken van de zomervakantie. Om dat voor elkaar te krijgen, moet er ook door het jaar heen veel geregeld en georganiseerd worden. Dat doet het bestuur, met ondersteuning vanuit verschillende commissies. Het is soms hard werken, maar altijd ontzettend gezellig!

Wil jij je ook door het jaar heen inzetten voor de Zomerkampen en heb je wat vrije tijd over? Misschien is een functie als bestuurslid of commissielid ook iets voor jou! Kijk snel bij de functies hieronder om meer hierover te lezen. Of neem contact met ons op om een keer een bestuursvergadering bij te wonen.

Vacatures voor bestuur:

Er zijn op dit moment geen vacatures voor bestuursposten.

Vacatures voor commissies:

(3 vacatures beschikbaar)
De commissie Materialen organiseert de klusdagen, waarbij de materialen voor de kampen voorbereid worden.

(1 vacature beschikbaar)
Als vrijwilligersorganisatie zijn we zeer afhankelijk van sponsors. Als commissielid help je mee bij sponsoracties en onderhoud je contacten met onze sponsors.

(2 vacatures beschikbaar)
Als lid van het webteam ben je verantwoordelijk voor de ZOKA-website. Je zorgt ervoor dat de website optimaal functioneert en dat de inhoud altijd up-to-date is.

De ZOKA-Bellijst

Kan of wil je niet in een commissie? Dan nog een laatste vraag! We hebben ook een bellijst. Dat houdt in dat we soms wat meer mensen nodig hebben dan de huidige commissie leden bijvoorbeeld om te flyeren, materialen verhuizen etc. Dit is vaak eenmalig. Wij zijn er weer mee geholpen en zo ook de kids die straks mee gaan!