Kun jij ook niet wachten tot ZOKA? Of ben je benieuwd naar de stichting en wat we tijdens de ZOKA-weken allemaal uitspoken? Kom dan op 19 maart tussen 13:00 en 16:00 naar de ZOKA Kindermiddag bij Theater De Avenue, Waterstraat in Breda!

Tijdens de middag, waarvan de toegang vrij is, zullen we een mini-zomerkamp houden. Dit betekent spelletjes, zoka-liedjes, zoka-toneelstukjes en, speciaal voor de kindermiddag, schmink! U kunt deze middag op elk moment aansluiten of vertrekken, maar voor degenen die dat willen staat er een middagvullend programma gepland. 

Terwijl de kids zich vermaken wordt er ook aan de ouders gedacht. U kunt een sfeerimpressie krijgen van de zomerkampen en u vergapen aan leuke foto’s van kampweken van voorgaande jaren. Om u te laten wennen aan een hele week zonder kinderen kunt u lekker ontspannen, ervaringen uitwisselen met andere ouders en genieten van een drankje in het Zokafé. De bar is namelijk gewoon open.

Nog even kort alles op een rijtje over de Zoka-kindermiddag 2017:

Wanneer: zondag 19 maart 2017
Hoe laat: 13.00-16.00 uur
Waar: Theaterdinersalon De Avenue, Waterstraat 5, Breda

[NB Omdat we tijdens de kindermiddag minder vrijwilligers hebben dan tijdens de zomerkampen willen we benadrukken dat het de bedoeling is dat ouders aanwezig blijven wanneer hun kinderen dat ook zijn.]

Wij hopen u te mogen begroeten op onze kindermiddag. Graag tot dan!