Lieve iedereen,

Na 1,5 dag is deze week goed opgestart! Gisteren hebben alle kinderen kennis gemaakt met hun groepje tijdens een speurtocht. Zowel BK als TK hebben kleine spelletjes gedaan om elkaars namen, huisdieren, hobby’s en humor te leren kennen!

DSCN2008In de avond hebben BK en TK het smokkelspel gedaan in het bos, waar de mieren ons om de oren vlogen, maar we hebben het overleefd! JOKA begon de maandag, zoals joka dat doet, op zijn dooie gemakje. Lekker chillen, glijden over een buikschuifbaan, voetballen en natuurlijk aansluitend genieten van een zelf klaargemaakt maaltje. Weer of geen weer, JOKA vermaakt zicht wel! In de avond heeft Joka A verstoppertje gespeeld en een dropping gedaan. Joka B heeft onder het genot van een kampvuur Weerwolven gespeeld.

DSCN2035
De brakjes waren vandaag lekker op tijd wakker, dus zijn we de dag gestart met een staaltje ochtendgymnastiek. De tieners op TK kwamen natuurlijk wat later uit bed rollen om op hun dooie gemakje hun tanden te poetsen en haar en make-up te fixen. Na een goed ontbijt vertrok BK naar het bos om hutten te bouwen, waar zwembaden in de achtertuin van de hutten werden aangelegd en flatscreen tv’s werden geplaatst. De toekomstige bewoners van de hutten zullen leven in luxe! TK is lekker naar het dorp, om daar een fotospeurtocht te spelen en aansluitend lekker snoep te shoppen bij de supermarkt (aan suikers geen tekort). Daarna zullen zij lekker picknicken bij het Wandelbos om er vervolgens in de speeltuin te spelen of lekker te luieren op het veld.
Kortom, alle kampen hebben hun draai al wel gevonden! Wat er vanavond te gebeuren staat is natuurlijk nog een verrassing, maar daarover morgen meer.

Met zomerse Zoka-groet,
De razende reporter

P.S. Op onze facebook-pagina plaatsen wij meerdere (korte) updates over de kampen! Like ons en blijf op de hoogte. Ga naar www.facebook.com/stichtingzomerkampenbreda