Na zes jaar nemen we afscheid van onze oude website, om plaats te maken voor een sprankelende nieuwe website! Helemaal bij de tijd en gemaakt in de nieuwe huisstijl van de Zomerkampen. Lees hier wat u van ons kunt verwachten.

Nieuws tijdens de kampen

Tijdens de drie kampweken zullen wij u via onze website uitgebreid op de hoogte houden van wat er allemaal op Zoka gebeurt. Dat doen we met leuke nieuwsberichtjes en foto’s van onze Razende Reporter. Elke dag verschijnen er nieuwe berichtjes en foto’s, dus hou de website goed in de gaten!

Zoka is altijd in ontwikkeling

In de maanden na de kampen zullen we de nieuwe website verder inrichten met nieuwe informatie over de kampen. Zo kunt u hier alles vinden over wat wij als organisatie doen en hoe onze kampweken er precies uitzien. We hopen u dus snel terug te zien op onze website!