Nieuws

Week 2 is begonnen!

Week 2 is begonnen!

Goedenavond lieve ouders, vrienden en familie!

Jullie maakten je vast druk over het waterige weer van maandag, maar maak je niet druk! De kinderen hebben een fantastische dag achter de rug!

Op BK en TK zijn ze de ochtend begonnen met een rondleiding over het kampterrein en kennismakingsspelletjes in het bos. Na de lunch (waar sommige kinderen wel 11 boterhammen ophebben!) zijn beide kampen het bos in gegaan voor een spannende speurtocht, met nog meer spelletjes!

Af en toe valt er dan eens wat water uit de lucht, maar met een poncho en paraplu in de aanslag, blijven alle kinderen droog (of nja, ze zijn in ieder geval nog niet gesmolten). De kinderen zingen, en ik zag overal kinderen lachen en gieren van plezier. Het zonnetje liet zelfs af en toe wat licht op het Sparrenhof vallen.

Na een heerlijke kip met appelmoes en gebakken aardappeltjes, zijn er op BK 3 sprookjesfiguren gearriveerd: Aladdin, Pocahontas en Assepoester zijn verdwaald en hebben zich maar hij het kamp aangeloten. Hierna heeft BK het ‘spons-water-vuur’-spel gespeeld, wat vooral bestaat uit veel rennen! Eerst team tegen team, en daarna kinderen tegen de leiding (wat de kinderen gewonnen hebben natuurlijk).

Foto maandag

Op TK daarentegen zijn er Griekse goden gearriveerd, Poseidon, de dochter van Zeur, en Nietes waren op zoek naar roddels op het kamp. Omdat die er nog niet zo veel zijn komen ze morgen terug. Nadat de Griekse goden vertrokken zijn, is TK het bos in gegaan om het schminckspel te spelen. Wat vooral de kinderen erg leuk vonden, omdat de leiding als A4tje gebruikt mocht worden.

Foto maandag (2)

JOKA heeft een zeer relaxte eerste dag gehad. Na de fietstocht naar de boerderijen (waarbij we maar één lekke band telden) is de rest van de middag goed besteed aan kennismaking en ontspannen spelletjes. Een goed begin van de eerste week.

Na een verhaaltje en zaklampendisco op BK, was er nog wat geroezemoes op TK. Maar het is toch echt tijd om -ook voor mij- naar bed te gaan, want morgen word een drukke dag.

Slaap lekker en tot morgen!
//De razende reporter

Een eerste update van week 1!

Een eerste update van week 1!

Lieve iedereen,

Na 1,5 dag is deze week goed opgestart! Gisteren hebben alle kinderen kennis gemaakt met hun groepje tijdens een speurtocht. Zowel BK als TK hebben kleine spelletjes gedaan om elkaars namen, huisdieren, hobby’s en humor te leren kennen!

Lees meer…

Welkom op de vernieuwde website!

Welkom op de vernieuwde website!

Na zes jaar nemen we afscheid van onze oude website, om plaats te maken voor een sprankelende nieuwe website! Helemaal bij de tijd en gemaakt in de nieuwe huisstijl van de Zomerkampen. Lees hier wat u van ons kunt verwachten.

Lees meer…