Algemene informatie

Wat zijn de Zomerkampen?
De zomerkampen zijn een vrijwilligersproject; vrijwilligers zijn er voortdurend mee bezig en zij zijn er verantwoordelijk voor. Het mag best gezegd worden dat we trots zijn op onze vrijwilligers en gelukkig doen er elk jaar weer genoeg mee, zowel voor het bestuur als voor het leiding van de kampen zelf. Deelnemen aan de Zomerkampen is een geweldige belevenis. Niet alleen voor de leiding, maar ook voor de honderden kinderen die elk jaar weer meedoen. Hoe dat precies komt, weet niemand. Het is wervelend, het is spannend, het is een uitdaging, het is een sfeer.......... Eigenlijk moet je er aan hebben meegedaan, dan weet je wat ZOMERKAMPEN is.

Data Zomerkampen 2015
20 juli t/m 25 juli 2015
27 juli t/m 1 augustus 2015
3 augustus t/m 7 augustus 2015

* Week 3 is voor kinderen die meer structuur en begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld kinderen in het speciaal basisonderwijs.

Kom naar de ZOKA Kindermiddag!
Op 8 maart 2015 organiseren we een speciale Kindermiddag om kennis te maken met de Zomerkampen. Meer info hierover vindt u op deze pagina.

Locatie en kosten
Alle kampweken vangen aan op de kamplocatie Sparrenhof in Tilburg. De kosten voor een week Brakkenkamp en Tienerkamp van maandag t/m zaterdag zijn 105 euro.

Het Jongerenkamp vertrekt ook bij kampterrein Sparrenhof en vindt daarna plaats op verschillende boerderijen in de omgeving van Tilburg. De kosten voor een kampweek van maandag t/m zaterdag zijn eveneens 105 euro.

Speciale korting voor Bredapas-houders!
De gemeente Breda ondersteunt kinderen met een Bredapas en vergoedt 50% van de kampbijdrage. Heeft uw kind ook een Bredapas? Vul dan bij de inschrijving het nummer in en u betaalt slechts de helft van de kosten!

Opening en sluiting
Jaarlijks wordt aan de deelnemers en hun ouders en aan andere belangstellenden de gelegenheid geboden de opening van de kampen bij te wonen om zo een kijkje te komen nemen op het kampterrein. Deze opening is op de maandag van iedere kampweek. Van 10.00 uur tot 11.15 uur is iedereen van harte welkom. Er staat een kopje koffie klaar en de kampleiding staat gereed om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Tevens is er dan gelegenheid om wat ZOKA-attributen aan te schaffen, zoals een T-shirt, trui, petje, tas, jojo enz.

Kampweek 1 en 2 eindigen op de zaterdag met een gezamenlijke afsluiting. Voor week 3 is dat de vrijdag. De afsluiting is om 10:30 uur en we verwachten dat alle ouders van de deelnemende kinderen vr die tijd aanwezig zijn. Met een gezellige eindvoorstelling zwaaien we dan de zomerkampen uit.

Deelnemersboekje en deelnemersbijdrage
Ongeveer 4 weken na inschrijving ontvangt u een informatieboekje over de zomerkampen. Als het een aanmelding vlak voor de kampen betreft, ontvangt u het informatieboekje zo snel mogelijk na inschrijving.

Wij verzoeken u vervolgens om de deelnemersbijdrage binnen 2 weken te betalen door middel van de bijgevoegde factuur. Vermeld altijd de naam van het kind en het inschrijfnummer bij de betaling!!

Let op: deelname is pas definitief als de deelnemersbijdrage bij ons binnen is. Om kosten te besparen, versturen wij geen schriftelijke bevestiging dat de deelnemersbijdrage is ontvangen. Dit kunt u controleren op uw eigen afschriften.

Annuleren
Deelname aan het kamp annuleren kan door de deelnemersadministratie schriftelijk of via de e-mail op de hoogte te brengen. Het postadres van de zomerkampen en het e-mail adres staat bij de contact-gegevens. Bij annulering vr 15 juni brengen wij 5 euro administratiekosten in rekening. Na 15 juni is dit 50% van de deelnemersbijdrage. Annuleert u later dan de vrijdag voor aanvang van de kampweek of komt uw kind helemaal niet opdagen, dan brengen wij de gehele deelnemersbijdrage in rekening. In geval van ziekte dient er een doktersverklaring overlegd te worden, voordat er tot terugbetaling overgegaan kan worden.

Geschillen
Bij geschillen, danwel zaken waar niet in is voorzien beslist te allen tijden het bestuur van de Stichting Zomerkampen Breda.